Sprudlande glad och en perfekt dag

Åh så jävla underbart de känns att ha fått ordning på lite mer av livet nu. Sömnen börjar faktiskt infinna sig och jag ligger inte vaken halva nätterna. Jag har fått utskriven medicin som gör att jag sover bättre och inte vaknar av att någon råkar andas lite eller röra sin stortå 😉 Och framförallt så har jag fått börja medicinera min ADHD med ritalin. Dock i alldeles för låg dos för tillfället, men de hjälper ändå lite grand en stund av dagen och morgonrutinerna blir mer normala.

Jag vaknar tidigt på morgonen och äter min frukost och behöver inte lägga mig och sova igen efter det. Jag är pigg och utvilad och man hinner med så mycket under hela dagen.

Idag har jag hunnit städa, långpromenera i kylan och hälsa på Monika. Jag har hunnit ha lite egentid och jag har dessutom heeeela eftermiddagen fri för att min morgonrutin var så fungerande imorse och för att sömnen äntligen rättat till sig! 🙂

Nu ska jag äta ett mellanmål och sedan göra nått annat. För ikväll ska jag till mamma och hämta en tidig födelsedagspresent som hon har köpt åt mig. En fin och mysig sak som jag önskat.. ni ska få bild sen!

Ha en underbar eftermiddag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *