Gnällinlägg om visdomens (?) Tand :/

usch! varför ska allt gå emot mig just nu? Varför kan jag inte bara få vara helt frisk och utan värk en längre period? Det är som att värken i min kropp blivit värre sedan min viktminskning. Tydligen så kan de vara så i början och speciellt om man redan sen innan har en kronisk nack/rygg -skada! Nerver och muskler hinner väl inte riktigt med.

Men så när man precis börjat vänja sig vid den jobbiga värken i rygg, nacke och ljumskar.. då börjar munnen göra ont också! Jag har en visdomstand på väg upp som fortfarande ligger under köttytan. I evigheter har det hållt på fram och tillbaka. Jag sväller upp och har ont en vecka ungefär, sen lägger de sig och kommer tillbaka efter någon månad igen :O Dock så har jag ondare än ondast nu!

Denna jävla visdomstand gör mig inte klok! Den ger mig däremot feber, illamående och sömnlöshet. Jag kan inte äta för det gör ont och för att tanden orsakar att kroppen får en infektion. Jag mår illa när jag ska äta. Även när jag dricker. Har lyckas få i mig lite vatten och ett glas blåbärssoppa, men de är också allt!

Med tanke på min operation (Gastric bypass) så är det ju viktigt att äta 7 gånger om dagen. Men inte går ju de när man mår skit och febern svajar.

Jaja.. bara att härda ut, för inte en chans i helvete att jag åker till tandläkaren för att snitta ett “hål” i tandköttet så tanden lättare kan ta sig igenom. Inte en chans att jag vill dra tanden heller. Nej, jag står ut med värken en vecka nångång om sänder 😉

Nu ska jag sluta gnälla och försöka sova en stund. Ungefär sov-försök 20 denna natt :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *